Det siger vores kunder  Vi har hos Scandlines været meget tilfredse med at bruge Resources. De har hjulpet os med at sikre gode kandidater til presserende stillinger. Resources har ikke kun præsenteret en, men kvalificerede kandidater. Herved hjælper de os med at sikre en stabil drift i tilspidsede perioder. 

VP, Finance & Accounting, Uffe LInd

  Resources har leveret Interim ydelser flere gange til os, både inden for økonomi og IT projektledelse. Hver gang har de leveret et yderst professionel stykke arbejde, i deres Search efter kandidater til vores jobs.

Finance Director, Jan Skovgaard

  Resources Denmark præsenterede os for meget kvalificerede konsulenter på Search opgaver i Norden. Alle kandidater var velforberedte og havde fået god viden om vores virksomhed og jobbet. Derfra oplevede vi fra første dag den enkelte kandidat kunne performe i jobbet. Siden da har Resources Denmark fundet og udvalgt mange kompetente kandidater for os, så vi har kunnet fokusere på vores kerneområder.

Managing Partner, Barbara Schaffrath

  Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Resources siden år 2016. Jeg kan kun give Resources de varmeste anbefalinger, både når det drejer sig om Interim Management og Search. Forståelsen for vores forretning og evnen til at analysere og sætte sig ind i hvilke behov vi måtte have, i forhold til de personer vi løbende har haft behov for at få tilknyttet, har bidraget positivt både for organisationen og vores forretning. 

Country Manager Zalaris Denmark, Mikkel Kruse Hovgaard