Muligheder, faglighed og karriereudvikling
Det præcis match mellem konsulent, kandidat og kunde


Et solidt og vedligeholdt netværk på kandidater
Specialister i de komplicerede Search opgaverRekrutteringsproces 
- Interim konsulenter og kandidater

Hos Resources gør vi alt for, at vores proces er en positiv oplevelse, både som Interim konsulent og som kandidat til en fast stilling. Nedenfor finder du nogle af de typiske skridt, du kan forvente at komme igennem ved at søge en stilling gennem os.


Ansøgning

Når du har indsendt din ansøgning, modtager du med det samme en mail som bekræfter, at vi har registreret din ansøgning.

Indbydelse til samtale

Vi gennemgår de indkomne ansøgninger umiddelbart efter, at ansøgningsfristen er udløbet. Du vil snarest herefter få at vide, om vi gerne vil se dig til en samtale. På stillingsopslag uden ansøgningsfrist indkalder vi jævnligt til samtaler.

Vores møde

Det er vigtigt med en grundig introduktion, hvor vi sammen vurderer, om der er basis for et godt match imellem dig og den virksomhed, du søger hen til. Udover at vi naturligvis gerne vil vide en masse om dig, vil vi give dig et mere nuanceret billede af stillingen, kunden og den dagligdag og virksomhedskultur, du vil møde. På mødet fokuserer vi på at få afdækket dine kompetencer, din motivationsretning og ikke mindst dine forventninger til din fremtidige arbejdsplads. Afhængig af jobbet kan der være tale om at indbyde dig til flere samtaler.

Personlighedsanalyser

Som en del af rekrutteringsprocessen anvender vi ofte psykologiske vurderings- og testværktøjer, almindeligvis i form af en personlighedsanalyse og en logisk analyse. Analyserne giver ikke et fyldestgørende billede af dig som person men bruges som dialogværktøj og som et supplement til de øvrige oplysninger, du giver os under samtalerne. Du vil altid få en grundig og personlig tilbagemelding, ligesom du får mulighed for at kommentere og nuancere resultaterne.

Vi benytter altid anerkendte analyser, der er valide og tilpasset målgruppen, og vores konsulenter er certificerede til at give testtilbagemeldinger. Vi arbejder efter Dansk Psykologforenings retningslinjer for erhvervstests. Vores primære testværktøjer er Reflector Big Five Personality Test.

Du er meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter for en personlig dialog. Klik her.