Search in english  på dansk

Search


Resources løser search opgaver til de fleste områder i virksomheden, med hovedvægten lag på opgaver, der relaterer til virksomhedens økonomi-, IT- og back-office funktioner.

Søren Kiebe løser rekrutteringsopgaver indenfor økonomi, IT og back-office funktioner.

Afklaring:
Vi indleder processen med at sikre os et grundigt kendskab til virksomhedens organisation og forretningsstrategi, samt forståelse af de specifikke krav til den stilling, der skal besættes. Med afsæt i det udarbejder vi kravprofil og annonce, som godkendes af kunden.

Search og identifikation:
Vores team af erfarne researchere benytter en målrettet søgestrategi til at identificere de organisationer, hvor potentielle kandidater kan findes. Vi annoncerer i de rette fora, hvis kunden ønsker det. På denne baggrund sammensætter vi et felt af kandidater med den relevante faglige profil.

Interviews og præsentationer:
Vi foretager præliminære interviews med hver kandidat for at sikre, at personligheden passer til kulturen i virksomheden. Vi tester alle kandidater i "Reflector BIG FIVE PERSONALITY” og kontrollerer referencer, inden vi udarbejder de kandidatpræsentationer, som vi sender til kunden. Slutteligt arrangerer vi samtaler mellem kunden og det endelige felt af kandidater.

Afrunding:
Når den endelige kandidat er fundet sikrer vi, at der er fuld overensstemmelse mellem kandidaten og kundens krav. Vi bistår med kontraktlige spørgsmål og alle andre emner, der måtte opstå.

Opfølgning:
Vi foretager opfølgninger efter tre og seks måneder med såvel kunde som kandidat for at sikre en vellykket onboarding.

Ved at bruge vores etablerede database, vores personlige netværk og målrettede online-værktøjer, er vi i stand til at udvælge kandidater af højeste kvalitet, hvis kompetencer og erfaring lever op til virksomhedens behov. Vi benytter os af en proces, som sikrer, at vi leverer den helt rette kandidat, med de faglige og personlige egenskaber, der bedst passer til stillingen.

Lad os tage en dialog om, hvordan vi kan sikre, at de rette kompetencer er til stede, når du har brug for det.

Kontakt os for yderligere information på 38 257 694, eller på contracting [spiralshape] resources [littleroundblackthing] dk.