IT in english  på dansk

IT


Ønsker I at styrke IT-funktionen i jeres virksomhed og har behov for nye ressourcer?

Vi hjælper jer med at finde kompetente medarbejdere, der leverer fremtidssikrede og lokalt forankrede løsninger på et område i permanent forandring.

Vi finder den medarbejder, der matcher jeres IT-strategi

IT-funktionen dækker i realiteten over en hel vifte jobfunktioner. Vores IT-search team forstår IT-opgavernes kompleksitet, og navnlig deres samspil med virksomhedens øvrige forretningsområder. Derfor kan vi arbejde på at levere den konsulent, der matcher de opgaver, der skal løses i netop jeres virksomhed.

Vi har et solidt branchenetværk

Vi har indgående kendskab til og et veludbygget netværk i branchen. Derfor er vi i stand til at opsøge kandidater med den rette uddannelesretning, forretningsforståelse og erfaring. Vi håndterer naturligvis processen med den diskretion, som både kunder og potentielle kandidater forventer.

I møder kun relevante kandidater

Vi matcher kandidaternes særlige spidskompetencer med jeres behov og deres personlige egenskaber med jeres organisationskultur. Vi har skarpt fokus på at sortere uegnede kandidater fra i den indledende fase. I møder således kun de kandidater, som kan skabe værdi for jeres virksomhed.