Finance in english  på dansk

Økonomi


Hos Resources ved vi, at det er afgørende for vores kunders forretningssucces at tiltrække og fastholde de rette medarbejdere i nøglepositioner. Derfor er det vores primære mål at yde effektiv og personlig search service til tiden.

Vi forstår jeres behov


Grundlaget for vores arbejde er den dybe forståelse for kundens forretning og behov. Det første skridt i search processen er derfor at undersøge jeres forretningsstrategi, personalebehov og arbejdskultur. Med afsæt i det kan vi yde professionel vejledning og finde den helt rigtige kandidat, der skaber resultater og værdi for kunden.

Vi kender økonomifunktionen
En controller er ikke blot en controller for os - vi ved, at forskellige økonomiopgaver kræver forskellige specialiseringer. Vores udvælgelseskriterier er derfor forskellige, alt efter om vi rekrutterer med fokus på finans, business, løn, kost eller salg.

Vi frigør ressourcer i jeres organisation
Virksomheder bruger ofte mange ressourcer på at gennemgå CV'er og holde samtaler med ansøgere, der ikke er grundigt screenet. Vi forstår, at jeres tid er kostbar og ved, at de bedste kandidater sjældent findes på jobportaler. Med Resources som partner kan I fjerne ressourcespildet og strømline rekrutteringsprocessen. Vi har den ekspertise og netværk, der skal til for at finde frem til netop de kandidater, der passer til jeres krav.

Vi har øje for den afgørende detalje
I vores udvælgelsesproces har vi selvsagt fokus på kandidaternes faglighed og erfaring, men i lige så høj grad på de nuancer og detaljer, som kan være afgørende for at det perfekte match mellem kandidat og virksomhed. Vi sender de kandidater videre, som vi vurderer, vil være værdiskabende for virksomheden.