controller

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

controller

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

Når din virksomhed søger en Business Controller

Når din virksomhed søger en Business Controller, så er det fordi I ønsker en person, som kan indgå på tværs af afdelinger. En person som kan se det store billede, og som derved kan finde ud af hvordan fremtiden skal se ud for jer.

Søger du den rette controller?    

Der findes mange forskellige grene af controllers. Den jobtitel som du søger afhænger af hvilket økonomisk område, du ønsker skal varetages i din virksomhed. De typiske titler i Danmark, er Business Controller og Financial Controller.

Hvis du ønsker en kandidat, som kan stå for den finansielle styring i virksomheden, så skal du have en Financial Controller. Men hvis du mere søger en optimering af arbejdsgangene, og en som kan se på sammenhængen mellem forretningsaktiviteter og de finansielle aktiviteter, så er det en Business Controller du skal søge.

En Business Controllers kerneområder   

Når din virksomhed søger en Business Controller, så skal man huske at controllerbranchen er stor, og det varierer meget hvilke opgaver som varetages af en sådan kandidat.

Som Business Controller kan man varetage andre områder, end blot det finansielle. Herved kan man varetage områder på tværs af virksomheden, som f.eks. produktion, salg og logistik.

Da man som Business Controller kan lægge strategier for virksomhedens videreudvikling, så er det vigtigt at denne person stemmer overens med virksomhedens ånd, så medarbejderne ikke taler forbi hinanden. Her er vores Big Five Personality Test© Et vigtigt element, fordi det er vigtigt at den valgte kandidat kan passe ind det sted, hvor vedkommende skal agere.

Hvis der er nogle specifikke personlighedsmæssige krav, som for jeres virksomhed er vigtig, så er I velkommen til at kontakte os nærmere. Sammen finder vi den rette Business Controller, som passer til jeres faglige- såvel som personlige krav.

I kan også finde den bedst egnede til en begrænset tidsperiode 

Fleksible ressourcer er fremtiden for mange virksomheder. Vi kalder det for interim support.

Resources hjælper jer ikke kun med, at finde de bedste kandidater til permanente stillinger. Vi kan også hjælpe hvis I ønsker en Interim Business Controller eller Interim Financial Controller.

Vi har Danmarks største CV-database indenfor vores felt, hvor mere end 7000 kvalificerede ansøgere er repræsenteret. Derfor kan vi også finde en bred vifte af kandidater, til jeres ønskede interim stilling.

Måske har jeres erfarne og dygtige Business Controller lige annonceret sine lykkelige omstændigheder omkring en kommende familieforøgelse, og I skal derfor finde en som kan varetage et barselsvikariat. Selvom der er tale om en midlertidig stilling, så ønsker I stadig en erfaren og kvalificeret person, hvilket Resources står klar til at hjælpe med.

Hvad hvis den valgte kandidat alligevel ikke er den rette?

Vi bestræber os på at finde den rette kandidat til jer, og ved interviews og tests kan vi sikre det perfekte match, mellem dig og en kommende Business Controller.

Hvis samarbejdet mellem den nye medarbejder og jer, ikke fungerer optimalt, så tilbyder vi 6 måneders garanti. Dette betyder, at vi finder jer en ny kandidat, omkostningsfrit.

Resources laver search indenfor Økonomi-, Finans- og Back-office. Så søger du en kandidat med den rette personlighed, god forretningssans og gode analytiske evner til enten en fastansættelse eller interim eksempelvis en Financial Controller eller Business Controller, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 6190 2020 eller skrive en mail til os  info@resources.dk.

Kontakt en af vores konsulenter for en personlig dialog