Økonomichef

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

økonomichef

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

Få overblik over økonomien med en økonomichef fundet af Resources

Ambitiøs, proaktiv og arbejdsom. Det er nogle af de nøgleord, man kan sætte på morgendagens økonomichef. Derudover kræver jobbet som økonomichef både forretningsforståelse, gode lederevner, samt en forståelse for eksternt regnskab og intern økonomistyring.

Da det til tider kan være vanskeligt at finde en kandidat med sådanne evner, kan det være en rigtig god ide at få hjælp fra et professionelt rekrutteringsbureau. Hos Resources tilbyder vi den effektive service, din virksomhed har brug for, når du skal bruge en ny økonomichef eller økonomiansvarlig.

 

Resources er førende specialist inden for rekruttering af regnskabs- og økonomimedarbejdere, og har erfaring igennem 5 år med rekruttering af økonomichefer og regnskabschefer.

Vi sikrer succesen igennem vores dygtige konsulenter, der har mange års erfaring i at identificere de helt rigtige medarbejdere. Hos Resources kan vi således udarbejde de korrekte stillingsbeskrivelser og annoncer, der kræves for at sikre det helt rigtige match af de rigtige medarbejdere.

Igennem årene har vi opbygget en høj troværdighed hos vores kunder ved at præstere en høj succesrate og en minimal fejlansættelsesprocent. Vi er altså garanten for, at du trygt kan finde den økonomichef, du lige står og mangler.

 Ønsker du mere information om den search af en økonomichef, vi kan tilbyde, så ring til os på telefon 6190 2020 eller skriv til os på info@resources.dk.

Leder du efter en controller?  Læs mere 

Kontakt en af vores konsulenter for en personlig dialog