OM OS

Resources er et konsulenthus som blev stiftet i 2013 med et ønske om at skabe en konsulentvirksomhed med kunden i centrum.  


OM OS

Resources er et konsulenthus som blev stiftet i 2013 med et ønske om at skabe en konsulentvirksomhed med kunden i centrum.

Resources fagområder er Økonomi, Finans & Back-office samt øvrige supportfunktioner. Vi løser opgaver inden for Interim Support, Search og Assessment.

Alt i alt, har vi mange års erfaring i rådgivning inden for Interim og Search. Vores mål er altid at leverer den bedst mulige løsning baseret på en grundig research samt kvalitet i alle faser af projektet.

Resources

Ordet ressource kommer af fransk ressource, af ældre fransk ressourdre, at genrejse sig, af det latinske resurgere, re- + surgere ‘hæve, løfte, rejse sig’.

Det er vigtigt for os hele tiden at have kunden i centrum, når vi løser en opgave for virksomheden. 

Vi tager aktivt del i de udfordringer, som den enkelte supportfunktion står overfor. På den måde leverer vi holdbare løsninger, som er forankret i supportfunktionen og i virksomheden.

Vi har valgt den blå farve til Resources’ logo, fordi den naturlige blå farve symboliserer troværdig, pålidelig og engagement. Dette er værdier, vi vægter højt.

Vores medarbejdere har typisk selv været ansat i afdelinger, som svarer til dem, vi formidler interim-konsulenter og faste medarbejdere til. Vi har derfor en dyb forståelse for din organisation og ed specifikke behov og krav til de stillinger, der skal besættes. Vi kan levere holdbare løsninger, som er forankret i såvel supportfunktion som i virksomheden som helhed. 

Faglighed, erfaring og integritet

Resources har tre kerneværdier, vi altid arbejder ud fra i vores opgaver – både når det gælder Search og Interim.

Faglighed: Resources påtager sig kun opgaver, som vi er kvalificerede til. Vores viden er up-to-date og har fokus på at skabe værdi i opgaveløsningen. Vi sikrer, at løsningerne bliver forankret i kundens organisation.

Erfaring: Vi har løst opgaverne før, og vi kender processerne i supportfunktionerne. Konsulenter hos Resources har ofte minimum 10 års erfaring inden for deres fagområde.

Integritet: Vi gør det, vi siger, og holder, hvad vi lover. Vi leverer, afslutter og overdrager opgaverne som aftalt. Vores aftalegrundlag er transparent. 

Vi gør alt for, at processen, hvad enten der er tale om en interim-opgave eller et fast job, bliver en positiv oplevelse for både dig som kunde og for den pågældende interim-konsulent eller kandidat. 

Hvad kan vi?

Vores forretning hviler på tre søjler: 

Interim Support: Vi finder din nye interim-konsulent på tre-fem arbejdsdage

Search: Vi finder din nye faste medarbejder inden for 30 dage. 

Assessment: Vi hjælper dig med at identificere kompetencerne i din organisation, og dem du har brug for flere af, for at få succes som leder.

Hvem er vi?

Vi er professionelle fagnørder, der sælger faglighed og erfaring. Vores kompetencer bygger på et veldokumenteret teoretisk grundlag, solid national og international erfaring samt dyb indsigt i menneskers talent og kompetencer. 

Vi tilbyder at udfordre de eksisterende processer i din afdeling med henblik på at udvikle bedre løsninger. Vi kender faldgruberne og kompleksiteten i forhold til at sikre den rette kompetencesammensætning. Vi kan derfor komme et spadestik dybere i arbejdet med at afdække de eksakte kompetencer, du har brug for på kortere og længere sigt for at sikre afdelingens fortsatte succes og din succes som leder. 

Læs mere om vores erfarne salgsteam

DET SIGER VORES KUNDER

Eppendorf

Resources præsenterede os for meget kvalificerede kandidater på search-opgaver i Norden. Alle kandidater var velforberedte og havde fået god viden om vores virksomhed og jobbet. Det betød at vi, allerede fra første dag, oplevede at den enkelte kandidat kunne performe i jobbet. Siden da har Resources fundet og udvalgt mange kompetente kandidater for os, så vi har kunnet fokusere på vores kerneområder.
– Managing Partner, Barbare Schaffrath

Zalaris

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Resources siden 2016. Vi kan kun give Resources de bedste anbefalinger, både når det drejer sig om Interim Management og Search. Forståelsen for vores forretning, og evnen til at analysere og sætte sig ind i vores behov og krav til de stillinger, vi løbende har haft behov for at få tilknyttet, har bidraget positivt både til organisationen og vores forretning.
– Zalari

Scandlines

Hos Scandlines har vi været meget tilfredse med at bruge Resources. De har sikret os gode konsulenter til presserende stillinger. Resources har præsentere ikke kun én kvalificeret konsulent, men flere – hvorfor de hver gang er med til at sikre en stabil drift i tilspidsede perioder.
– 
VP Finance & Accounting, Uffe Lind

Pernod Ricard Denmark

Resources har leveret interim ydelser flere gange til os, både inden for økonomi- og IT- projektledelse. Hver gang har de leveret et yderst proffesionelt stykke arbejde i deres søgning efter konsulenter til vores jobs.
– 
Finance Director, Jan Skovgaard

Resources arbejder loyalt i forhold til kundens interesser

Kontakt en af vores konsulenter for en personlig dialog