Regnskabskonsulent

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

Regnskabs-konsulent

Resources kan hjælpe din virksomhed med at finde en kompetent kandidat.

Står din virksomhed og mangler en regnskabskonsulent?
Før eller siden står de fleste virksomheder i den situation, at de har brug for en ny regnskabskonsulent eller anden lignende medarbejder inden for økonomi og regnskab.

Hvad er en regnskabskonsulent?

En regnskabskonsulent forventes ofte at have en god allround forståelse for en regnskabsafdelings opgaver lige fra afstemningsopgaver, bogholderiassistance og lønadministration til udarbejdelse af årsregnskab. Hertil kommer en række personlige egenskaber som gerne skal matche kollegaer og virksomhedens værdisæt.

Men som de fleste ved, er rekrutteringsarbejdet ikke gjort ved blot at opslå en stillingsannonce, som beskriver de ønskede kvalifikationer for f.eks. en regnskabskonsulent. Det kan derimod være en lang og tidskrævende proces, som endda ikke altid sikrer det ønskede resultat.

Hvad kan Resources gøre for dig?

Resources tilbyder at være din erfarne samarbejdspartner ved ansættelsen af en regnskabskonsulent til din virksomhed

Vi er førende inden for rekruttering af medarbejdere til bogholderi, økonomi, finans, regnskab samt back-office. Vi har en stor viden på området, som vi, sammen med en grundig dialog med jer, bruger til at afdække virksomhedens behov og hvilken type medarbejder, der passer til stillingen og virksomhedens værdier. Vi tester via Reflector Big Five Personality test®.

Vi sørger for stillingsbeskrivelse og annoncering, samt tager os af efterfølgende henvendelser og ansøgninger samt Assessment.

Samtidig har vi også en stor database af konsulenter til regnskabs- og økonomistillinger at trække på. Disse emner har et meget højt fagligt niveau, da de alle er regnskabstestede og har været igennem personlige interviews.

Efter en grunding screening og test af potentielle kandidater til stillingen, via enten ansøgninger eller databasen, finder vi den bedst egnede regnskabskonsulent til din virksomhed.

Herefter præsenterer vi regnskabskonsulenten for dig, så du kan tage stilling til om vi har fundet den rette.

Resources Denmark garanterer dig den bedste regnskabskonsulent!

Du får 6 måneders garanti

Når du vælger at ansætte den regnskabskonsulent, som vi har udvalgt til dig, giver vi samtidig en 6 måneders garanti for, at det er den rette. Det vil sige, at hvis du inden for 6 måneder efter ansættelsen af den nye regnskabskonsulent konstaterer, at vedkommende ikke lever op til dine forventninger, finder vi en ny kandidat for dig uden beregning.

Kontakt os næste gang du skal bruge en regnskabskonsulent eller lignende

Vores dygtige rådgivere og konsulenter med speciale inden for rekruttering er klar til at tage imod din forespørgsel på tlf. 6190 2020 eller info@resources.dk

 

Ring til os på 6190 2020

Vi står klar til hjælp og rådgivning i din rekrutteringsproces

Kontakt en af vores konsulenter for en personlig dialog