Learn About Our History

Mange års erfaring

TEKSTER TEKSTER 

Ressources blev stiftet i 2013 med et klart mål om at skabe en konsulentvirksomhed, der sætter kunden i centrum.  
Med speciale indenfor Interim Support, Rekruttering og Assessment til Økonomi og Finans er der opbygget en solid portefølje af kunder på tværs af forskellige industrier og med særligt fokus på CFO’ens ansvarsområder.  

Siden stiftelsen har vi løst opgaver i både Danmark, Sverige, Norge og Grønland. 

I 2024 blev Ressources købt Senva ApS. Købet bidrager med nye muligheder for at være innovative og nærværende, samtidig med at vi respekterer og bygger videre på virksomhedens stolte historik. 

Don’t Compromise When It Counts Most

Vores værdier

De grundlæggende værdier har altid været baseret på stærk kundeorientering, hvor vi lytter til vores kunders behov og leverer skræddersyede løsninger.  

01

Pålidelig

This text briefly introduces your values to your visitors.

02

Professional

This text briefly introduces your values to your visitors.

03

Experienced

This text briefly introduces your values to your visitors.

We Will Fight as Hard as We Have to for Our Clients.

Min karriere har givet mig indsigt i mange aspekter af virksomhedsdrift og strategisk ledelse og med en bred passion for helheden og virksomhedens core er rekruttering og ressourcer også en del af det.  
At kunne matche de rigtige mennesker med de rigtige roller og se dem trives og bidrage til virksomhedens succes, er utroligt givende for mig. Lige så vigtigt er det at se på det fra et virksomhedsperspektiv. Hvordan vinder vi kvalitet og ekspertise med fokusstabile driftsomkostninger – Også når det gælder spidsbelastede perioder, hvor man organisatiorisk skal sikre fremdriften.  
Jeg har hjulpet mange virksomheder i mål med at organisere og tænke virkosmheden mere agil og parat til de uforudsigelige udenfrakomne faktorer der kan påvirke.  
 
Denne erfaring har givet mig en dyb forståelse for, hvad der kræves for at finde og udvikle de rette talenter, der kan drive en virksomhed fremad. 

Men jeg er også fortsat nysgerrig på, hvordan vi bedst støtter virksomheden i at finde de rette talenter og eksperter samt hvilke typer der matcher den enkelte opgave udfra hvilken situaton virksomheden befinder sig i.  
Derudover stræber jeg altid efter udvikling. Hvilke kvaliteter værdsættes mest hos en rekrutteringspartner, og hvordan kan vi leve op til disse forventninger?

We Will guide You Every Step Of The Way

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Important Things You Should Know

I partnerskab med os vil du opleve at vi forpligter os til at overholde vores 10 leveregler

Vores mål er at sikre en matchrate på mindst 90% mellem kandidat og stilling, baseret på faglig udannelse og erfaring. 

Vi stræber efter at præsentere kvalificerede kandidater inden for 48 timer fra den oprindelige forespørgsel. 

Vi lægger stor vægt på en åben og løbende dialog med vores kunder. I vil have en dedikeret kontaktperson, som sikrer, at kommunikationen er tydelig.  

Vi tilbyder innovative, skræddersyede løsninger, der tager højde for de unikke udfordringer og mål, din virksomhed står overfor.

Vi handler altid med høj integritet og respekt for både vores kunder og kandidater. Vores processer er designet til at sikre fuld transparens og fairness.  

Each question and answer are an item in a Toggle Widget. Change the number of items and customize their content in the editor panel.

Each question and answer are an item in a Toggle Widget. Change the number of items and customize their content in the editor panel.

Each question and answer are an item in a Toggle Widget. Change the number of items and customize their content in the editor panel.

Ask Us Anything, Anytime.

Collect visitor’s submissions and store them directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.